Hoi! Ik ben Daniëlle

In wat voelt als een vorig leven, studeerde ik Internationale Betrekkingen in Utrecht en deed ik onderzoek naar terrorisme. Acht jaar geleden gooide ik het roer van mijn leven echter drastisch om: Ik nam ontslag, ging op reis, werd verliefd op yoga en startte na terugkomst mijn eigen yogaschool.

Nu werk ik als yogadocente, schrijfster en illustratrice en werk ik vanuit mijn studio’s in Utrecht. Naast mijn Yogalessen die ik ‘s avonds geef, schrijf ik overdag aan mijn boek en ontwerp ik geboortekaartjes en patronen.

Iedere dag van de week ziet er bij mij weer anders uit waardoor het leven me nooit verveeld. Op deze website vind je mijn laatste werk en projecten.

Ik woon samen met mijn vriend in een jaren ’50 appartement vol vintage en zelf-gemaakte meubels. In mijn vrije tijd kook ik graag veganistisch en Aziatisch en dans ik de Argentijnse Tango.

Heb je vragen voor me?  Stuur me dan een berichtje via de contactpagina.