Ik geloof dat we allemaal een uniek pad bewandelen in het leven. Met onze krachten en talenten kunnen we op geheel eigen wijze de wereld wat mooier maken en iets voor elkaar betekenen. De uitdaging van het leven is te ontdekken wie we zijn, wat onze talenten zijn, waar onze krachten liggen en waar we het meest tot ons recht komen. Deze ontdekkingstocht vereist aandacht en tijd voor zelfexploratie, moed om je angsten te overkomen, doorzettingsvermogen en vertrouwen in jezelf en in het grotere geheel.  Als je jezelf leert kennen en je je eigen weg weet te vinden in het leven, kom je het best tot je recht en kan je een bevredigend en betekenisvol leven leiden. De insteek van deze cursus is om bij de basis van verandering in je leven te beginnen, oftewel, jijzelf.

Tien jaar terug richte ik studio Vandaan op. Onder die naam gaf ik zelf enkele yogalessen in een kleine praktijkruimte in Utrecht. Inmiddels werk ik niet meer alleen maar met een team van 12 docentes, masseuses en geboortewerkers op 8 locaties in Utrecht. Onze naam staat goed bekend in de hele regio voor de specifieke yogalessen en massage die we geven vóór, tijdens en na de zwangerschap. Ons grote aanbod in geboortevoorbereiding, zwangerschaps- en postnatale yoga en behandelingen, is uniek in Nederland. Als eigenaar van de studio ben ik ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid die we hebben om met ons team van begeisterde vrouwen een grote positieve bijdrage te leveren aan hoe zwangerschappen beleefd worden, nieuwe mensjes ter wereld komen en nieuwe moeders worden geboren.

Mentor voor vrouwelijke ondernemers

Dit jaar vier ik het tien-jarig jubileum van mijn yogastudio in Utrecht, samen met mijn mooie team van docentes, masseuses en geboortewerkers. Als eigenaresse krijg ik geregeld de vraag van andere vrouwelijke (aspirant) ondernemers hoe ik dat nu toch gedaan heb: van mijn werk als yogadocente een succesvol bedrijf te maken dat ook zonder mijn aanwezigheid floreert. Door deze vragen realiseer ik me dat ik met mijn 10 jaar ervaring in intuïtief, eigenwijs en vrouwelijk ondernemerschap inmiddels heel wat aan kennis, ervaring en tips heb verzameld die ik graag overdraag aan een nieuwe generatie van vrouwelijke ondernemers.

 

Ben jij….

 • Een ondernemende en avontuurlijke vrouw met de wens om zelfstandig te werken of een eigen bedrijf te beginnen?
 • Een vrouwelijke ondernemer die de social impact van haar bestaande werk of bedrijf wil laten groeien door middel van intuïtief ondernemerschap en wil ervaren hoe het is om een bedrijf te leiden met je intellect én je vrouwelijke intuïtie?

En is jouw DOEL….

 • Bewust te zijn: Tijd te nemen voor en oprechte aandacht te geven aan jezelf en jouw wens?
 • Bewustzijn en inzicht te creëren in jezelf, je behoeftes, verlangens en je talenten?
 • Om je eigen weg te bepalen en je werk of bedrijf in te richten op basis van wie jij bent, wat jij wilt en waar jij voor staat?
 • Verandering in jouw leven in gang te zetten door de eerste stappen te nemen op jouw unieke ondernemerspad?
 • Om met jouw unieke talenten en vrouwelijk ondernemerschap de wereld een klein beetje beter of mooier te maken, of iets voor anderen te betekenen?

Ja? Dan hoop ik je hierbij te kunnen helpen!

 

Wat kan ik je bieden?

 • Mijn persoonlijke ervaring met een drastische carrière switch (en de angst, onzekerheid en kritiek die dit tot gevolg had).
 • Tien jaar succesvol intuïtief ondernemerschap als eigenaar van een succesvolle yogastudio in Utrecht en inzicht in de belangrijkste (levens)lessen die ik leerde onderweg
 • Ervaring uit eerste hand met het combineren van gevoel en intuïtie met strategische bedrijfsvoering.
 • Yoga-, meditatie- en Mindfulnessoefeningen die jou kunnen ondersteunen in het bewust zijn en jouw eigen bewustzijnsproces.
 • Doe-en schrijfopdrachten om je droom praktisch en realistisch te maken.
 • Persoonlijke coaching en mentorschap – online of live met een kopje thee 🙂

 

Heb je specifieke vragen voor me? Of wil je meer weten over hoe ik mijn bedrijf ben begonnen en heb laten groeien door mijn intuïtie en intellect voor me te laten werken? Ik beantwoord je vragen graag. Ik kan je persoonlijk bijstaan in je eigen (ondernemers) traject met een of meerdere mentorgesprekken online of in real life met een kopje thee. Heb je interesse? Mail me en ik reageer zo snel mogelijk.

 

Persoonlijke Coaching

De eerste intake en kennismaking is kosteloos

Per sessie van 1 uur: € 55,00

3-Sessieskaart: € 145,00

Boek je sessie in de shop

Danielle van Grieken

Mijn pad

Tien jaar geleden had ik een totaal ander leven. Ik woonde in de grote stad, was aan het promoveren en reisde voor mijn onderzoek geregeld naar Azië. Ik had de wereld aan mijn voeten, leefde in weelde en wilde het liefst alles tegelijk beleven. Maar toen raakte ik overwerkt. Ineens ging het niet allemaal meer. Ik zei mijn baan op, de relatie met mijn jeugdliefde ging uit en ik verliet ons huis. Mijn tot dan toe perfect opgebouwde leven veranderde ongewild in één grote puinhoop. Ik moest compleet overnieuw beginnen.

Ik stelde mezelf de vraag:

Wat gebeurt er als ik mijn hart volg?

 

Inmiddels ben ik tien jaar verder. De keuze om mijn hart te volgen was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Mijn leven is in de afgelopen jaren drastisch en ten goede veranderd: Ik werd zelfstandig ondernemer; werkte als yogadocente en masseuse, maar nu als manager van mijn eigen yogaschool. Ik woon inmiddels op het platteland wat een grote droom van me was. Van werken met mijn hoofd ging ik naar werken met mijn lijf en draait het niet om wetenschap maar om creativiteit en mijn eigen vorm van ondernemerschap. Buiten het werk voor mijn yogaschool, schrijf en illustreer ik met veel liefde en plezier en hoop ik als mentor (aanstaande) vrouwelijke ondernemers te helpen hun eigen weg te vinden.

Ik heb geleerd dat mijn leven veranderen kan. En als ik het kan, kan jij het ook!

Op het moment werk ik aan een boek over de impact van intuïtief en vrouwelijk ondernemerschap. In mijn boek beschrijf ik hoe ik mijn eigen weg vond als vrouwelijke ondernemer en wat ik leerde onderweg. Ik hoop dat mijn persoonlijke ervaring jou kan helpen om je eigen weg te bewandelen en te ontdekken hoe je met jouw unieke vorm van vrouwelijk ondernemerschap een bijdrage kan leveren aan een mooiere en betere wereld.

 

 

.

JOIN ME

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn boek, nieuws en kortingen!

.