Mijn wens

Dit is mijn persoonlijke verhaal en ik kan alleen maar wensen dat het een verhaal is van hoop en dat het jou op weg kan helpen om je eigen weg te vinden. Ik kan met heel mijn hart zeggen dat hoe pijnlijk ook, mijn crisis me dichterbij bracht bij wie ik werkelijk ben en waar ik moet zijn op dit moment. Niets staat echter vast en alles zal blijven veranderen, zodat ik continue blijf leren en groeien. Dat is, in mijn ogen, de essentie van het leven.

Ik heb geleerd dat ik kan vertrouwen op het leven en dat de dingen ook goed komen zonder mijn stricte regie. Loslaten en meegaan met de stroom van het leven zijn voor mij net zo belangrijk geworden als bewuste keuzes maken en het volgen van mijn eigen plan.

DIY-verandering – Online Course & Coaching 

Om je praktisch bij te staan in het vinden van je eigen dromen en weg in het leven ontwikkel ik op het moment een Online Cursus en bied ik mogelijkheden voor persoonlijke coaching. De Online cursus ‘ DIY-Verandering – is binnenkort verkrijgbaar via de website. Een voorproefje vind je hier!

 

Online Cursus DIY-Verandering 

 

Danielle van Grieken

Boek: Drs Yoga

Acht jaar geleden zag mijn leven er totaal anders uit. Ik was aan het promoveren, had de wereld aan mijn voeten, wilde alles en het liefst alles tegelijk. Op mijn 28e raakte ik overwerkt. Dit zette een proces in gang wat mijn, tot dan toe perfect opgebouwde leven, ongewild in één grote puinhoop veranderde.\r\n\r\nIk nam ontslag en verloor daardoor mijn wetenschappelijke carrière. Bovendien liep, tot overmaat van ramp, ook mijn relatie na 10 jaar stuk. Ik belandde in een persoonlijke crisis en voelde me alleen, verlaten en zonder doel. Was dit nu het leven?, vroeg ik me af. Omdat ik mijn richting in het leven totaal verloren was besloot ik de controle erover op te geven. Ik vroeg me af:

Wat gebeurt er als ik alleen nog maar mijn hart volg en doe wat ik oprecht leuk vind?

In dit boek beschrijf ik hoe ik het spoor beister raakte en uiteindelijk weer hervond en deel ik de lessen die ik  leerde onderweg – en die uiteindelijk alle ellende de moeite waard maakten. Ik kan alleen maar hopen dat mijn verhaal anderen kan helpen op  hun eigen pad.

Crisis als Cadeau

De belangrijkste les die ik leerde is dat een crisis een, zij het wat rottig verpakt, cadeau kan zijn. Het zwarte gat waar ik in keek, bleek een strak blauwe lucht vol mogelijkheden. In de afgelopen acht jaar veranderde ik, mijn leven en mijn kijk op het leven zodanig dat ik een nieuwe bestemming, werk én een nieuwe liefde vond die uiteindelijk velen malen beter bij me pasten dan ervoor. Ik leerde dat ik beschik over een sterk, intern richtingsgevoel waarop ik kan vertrouwen tijdens mijn zoektocht in het leven en de veranderingen die daar inherent aan zijn.

 

JOIN ME

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van deĀ voortgang het boek Drs. Yoga