Ik geloof dat we allemaal een uniek pad bewandelen in het leven. Met onze krachten en talenten kunnen we op geheel eigen wijze de wereld wat mooier maken en iets voor elkaar betekenen. De uitdaging van het leven is te ontdekken wie we zijn, wat onze talenten zijn, waar onze krachten liggen en waar we het meest tot ons recht komen. Deze ontdekkingstocht vereist aandacht en tijd voor zelfexploratie, moed om je angsten te overkomen, doorzettingsvermogen en vertrouwen in jezelf en in het grotere geheel.  Als je jezelf leert kennen en je je eigen weg weet te vinden in het leven, kom je het best tot je recht en kan je een bevredigend en betekenisvol leven leiden. De insteek van deze cursus is om bij de basis van verandering in je leven te beginnen, oftewel, jijzelf.

Wat ga je doen?

Tijdens de cursus ontvang je per e-mail 10 keer een nieuw cursusdeel, over 10 of 20 weken verspreid. Ieder deel heeft een eigen thema en bevat stof tot nadenken, inzichten, oefeningen en inspiratie (zoals boeken, artikelen en filmpjes) om zelf mee aan de slag te gaan. Het doel van de oefeningen is om stapje voor stapje, jezelf, je krachten, talenten en je verlangens beter te leren kennen. Op die manier kan je je eigen route gaan bepalen, gericht in actie komen en de motivatie voelen om je eigen weg te blijven volgen, ook als het moeilijk wordt. Niet het eindpunt maar je weg zelf bewandelen en het leren onderweg, is het doel.

Naast de cursus is er de optie dat ik je tijdens het traject persoonlijk bijsta met een of meerdere coachingsgesprekken online, of in real life met een kopje thee.

Durf je het aan om mee te gaan op deze interne ontdekkingstocht?

Begin 2018 gaan we van start! 

Aanmelden

Online Course DIY-Verandering

 

De Online cursus ‘DIY-Verandering’ – is binnenkort verkrijgbaar via de website. De cursus bestaat uit 10 onderdelen die je eens per week (of las je liever langzamer gaat) eens per twee weken ontvangt via de cursussite en als printable-pdf. Samen vormen de delen je persoonlijke DIY-Verandering Cursusboek waar je ook off-line in kan schrijven, werken, terugkijken of lekker in kan bladeren in je eigen tijd. Verandering is een proces en dat duurt niet maar 10 (of 20) weken!

 

INCLUSIEF:

 • Mijn persoonlijke verhaal en visie op verandering
 • De belangrijkste lessen die ik leerde onderweg
 • De zeven voorwaarden van het Veranderproces en hoe je ze praktisch maak voor jouw situatie
 • ‘DIY/Doe-het-zelf-gedeelte’: Aan de slag met vragen, doe-en schrijfopdrachten en praktische tips
 • Links naar yoga-, meditatie- en mindfulness-oefeningen die je ondersteunen in het proces
 • Inspiratie: boeken, artiekelen, quotes en filmpjes die je verder helpen, en vooral ook:
 • Inspirerende verhalen van andere ‘Levensveranderaars’ die je voorgingen
 • Optioneel: 1 hr of 3 uur Persoonlijke coaching (live of via skype)

DOEL:

 • Tijd nemen voor en aandacht geven aan jezelf en jouw leven en hiermee serieus aan de slag gaan
 • Bewustzijn en inzicht creëren in jezelf, je leven, je talenten en je verlangens
 • Je eigen weg bepalen en je leven inrichten op basis van wie je bent , wat je wilt en waar je voor staat
 • Verandering in gang zetten door de eerste stappen te zetten op jouw eigen pad

HOE?

 • Hieronder en in de shop kan je de cursus in drie verschillende pakketten via IDEAL kopen. Na ontvanstg van je betaling en je gegevens krijg je het eerste Introductiedeel per mail toegestuurd. Vervolgens ontvang je iedere week of 2 weken een nieuw cursusdeel.
 • De online cursus en het cursusboek bestaan uit 10 cursusdelen die je zowel digitaal als in een printable pdf ontvangt. Als je wilt, en dat raad ik je zeker aan, kan je de delen uitprinten en tot een persoonlijk cursusboek maken zodat je er ook off-line in kan werken, schrijven en bladeren.

 

Hier kan je je Aanmelden en je vragen stellen. Ik reageer zo snel mogelijk.

 

10% Introductiekorting

Ontvang de korting bij je inschrijving voor de nieuwsbrief!

 

 

Tarieven

Danielle van Grieken

DIY-Verandering

Acht jaar geleden had ik een totaal ander leven. Ik was aan het promoveren, had de wereld aan mijn voeten, wilde alles en het liefst alles tegelijk. Maar op mijn 28e raakte ik overwerkt. Dit zette een proces in gang wat mijn, tot dan toe perfect opgebouwde leven, ongewild in één grote puinhoop veranderde. Ik moest compleet overnieuw beginnen.

Ik stelde mezelf toen de vraag:

Wat gebeurt er als ik alleen nog maar mijn hart volg en doe wat ik echt leuk vind?

Inmiddels ben ik acht jaar verder en kan ik met een gerust hart zeggen dat de keuze om me te richten op waar ik blij van word, de beste was die ik ooit heb gemaakt. Ik heb mijn leven in de afgelopen jaren drastisch en ten goede veranderd: Van wetenschapper werd ik Yogadocente, van mijn hoofd ging ik naar mijn lijf en nu gooi ik opnieuw het roer om. Naast de yogalessen die ik geef, schrijf en illustreer ik met veel liefde en plezier en regeert mijn creativiteit.

Ik heb geleerd dat je leven veranderen kan! En als ik het kan, kan jij het ook!

In mijn boek beschrijf ik hoe ik het spoor volledig kwijtraakte maar uiteindelijk weer hervond. Ik deel de belangrijke levenslessen die ik leerde onderweg en die uiteindelijk alle ellende de moeite waard maakten. Ik kan alleen maar hopen dat mijn geleerde lessen en persoonlijke verhaal anderen kunnen helpen om hun eigen weg te ontdekken en te gaan bewandelen. Mijn boek wil ik voor deze zomer uitbrengen.

JOIN ME

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voortgang van de Online Cursus ‘DIY-Verandering en het boek ‘Drs. Yoga – hoe ik mijn leven veranderde en wat ik leerde onderweg’.