Huidig project: DIY-Verandering – Online Cursus & Coaching

Binnenkort is de Online Cursus DIY-Verandering beschikbaar op deze website. Met de cursus hoop ik je praktisch op weg te helpen om je eigen weg in het leven te vinden. Op basis van de lessen die ik zelf leerde onderweg gaan we praktisch aan de slag om meer inzicht in jezelf, je verlangen, wensen en dromen te krijgen en zetten we de eerste stappen in of help ik je verder met jouw proces . Ben je nieuwsgierig naar je eigen weg en durf je de uitdaging aan? Neem dan zeker even contact met me op! 

Huidig project: Drs. Yoga

Op het moment werk ik aan mijn grootste project so far: een heus boek! In ‘Drs Yoga’ beschrijf ik de ommekeer die ik maakte zo’n acht jaar geleden. Ooit was ik wetenschapper en deed ik onderzoek naar contraterrorisme strategieen, nu ben ik yogadocente, schrijf en illustreer ik. Acht jaar geleden besloot ik dat ik alleen nog maar wilde doen wat ik leuk vind en blijkbaar kan dat! 

Hoe ik tot deze verandering kwam, wat ik leerde onderweg en wat jij hier aan zou kunnen hebben, lees je in dit boek. 

Kinderboek: Indio & Kleine Beer op Berenjacht

Het idee voor dit kinderboek ontstond toen ik op sabbatical was in Zuid-Amerika en net buiten Buenos Aires aan het paardrijden was met mijn lief. We reden op Indio en Regalito door een bamboebos. Indio is zo’n leuk klein paardje vol karakter dat hij ons inspireerde tot een verhaal. Tijdens onze reis schreven we het verhaal en begon ik met de illustraties. Hieronder vind je een kleine sneak preview. 

Download Mijn Ei op IJs

Vorig jaar beschreef ik onder de titel Mijn Ei op IJs’, mijn persoonlijke overwegingen en ervaringen met de optie van eicelvitrificatie (het invriezen van je eicellen). Ik heb na uitgebreid onderzoek en onverwachte omstandigheden besloten dit (nog) niet te doen, maar ik hoop dat mijn bevindingen tot nut kunnen zijn voor andere dames die dit overwegen. Het boek kan je in pdf vorm hier gratis te downloaden. 

Gedichtenbundel Altijd Maandag

In verloren momenten schrijf ik wel eens gedichten of versjes. Een jaar lang schreef ik af en toe een gedichtje voor de maan. Deze heb ik gebundeld onder de naam ‘Altijd Maandag’. Het bundeltje is met de bijgevoegde handleiding zelf te printen en te binden. Een leuk digitaal mini-cadeautje. Je kan het bundeltje bij me bestellen via de mail, dan stuur ik het pdf bestand digitaal toe.